Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuzun  2020 yılında, Karatay Belediyesi tarafından yapımına başlanmış olup, 2021 yılında yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlamıştır. Okulumuz bünyesinde 8 derslik,1 yemekhane, 1 mutfak, 1 çok amaçlı salon, 1 öğretmenler odası, 2 idare odası,1 oyun parkı ve kum havuzu, 26 adet lavabo ve 18 wc barındırmaktadır.

Okulumuz 2021-2022 eğitim-öğretim yılına 157 öğrenci ile başlamıştır. Şu an 2023/2024 eğitim öğretim yılında 220 öğrenci okulumuzda eğitim görmektedir. Okulumuzda 48-66 ay arası çocuklarımızın eğitim gördüğü dört tane 4 yaş ve altı tane 5 yaş şubesi bulunmaktadır. Okulumuzda ikili eğitim yapılmakta olup aynı zamanda çocuk kulübü bulunmaktadır. Okulumuz bünyesinde açılan çocuk kulübünde, alanında uzman öğretmenler tarafından, değerler eğitimi, kodlama, resim, jimnastik, müzik, drama ve akıl zeka oyunları dersleri verilmektedir. Okulumuzda 2 idareci, 11 öğretmen, 1 aşçı ve 5  temizlik personeli görev yapmaktadır.